Tilbake

Vennskapsbånd på kryss og tvers? (Vrimmel studentkonsert)

Har du noen gang gått tur i skogen og hørt noen som spiller musikk i det fjerne? Nei, ikke Kåre kanin heller! Klarer han å finne noen i skogen som vil starte et band sammen med han?

Kåre er en kanin som elsker musikk og hans høyeste ønske er å starte et band, men det er ikke så lett når han ikke har noen andre dyr å spille sammen med. Kåre bestemmer seg for å gå ut i skogen på leting etter andre musikkglade dyr. På turen møter han den musikalske elgen Espen og han vil gjerne bli med i bandet til Kåre. Ulrik ulv overhører dette, og vil også gjerne bli med på turnéen, men det viser seg å ikke være så enkelt. Kan en kanin, en elg og en ulv bli venner? Bli med Kåre, Espen og Ulrik ut i skogen for å oppleve et morsomt og musikalsk eventyr der dere vil høre kjente melodier.

Vilde, Julie og Rebecca er en trio med musikkstudenter fra Nord universitet i Levanger. De har laget en barnehage-forestilling med fokus på mye sang som barna også kan være med på. Dette vil bli en musikalsk opplevelse både for store og små, der vennskap og inkludering er et viktig tema for forestillingen.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trøndelag
  • Kunstnere/grupper: Studenter ved Nord universitet
  • Produsent: Trøndelagfylkeskommune v/Kristin Løseth Waade
  • I samarbeid med: Nord Universitet
  • Idé/opplegg: Studentene i samarbeid med lærere og produsent

Om kunstner / utøver / gruppe

Studenter ved Nord universitet

Publikumskommentarer