Tilbake

Store Ambisjoner! (Vrimmel studentkonsert)

Store Ambisjoner!
Thommy Åverkild, Kjartan Perfheim, Jørg Fei Lee og hans halvbror Hong Glemm Lee er fire videregåendeskole elever som har startet bandet Chordplay. Med store ambisjoner ønsker de å nå ut til hele verden, men det er ett problem… Alle vil spille gitar.
Disse fire skruene har hvert enkelt ett særtrekk de må jobbe med for å få bandet til å rulle og en dag bli verdenskjent.
Thommy Åverkild har veldig lyst til å vise frem alle de nye shredde-teknikkene han har lært siden forrige øving. Dette står i dårlig lys hos resten av bandet ettersom de også vil dele rampelyset.
Hong Glemme Lee er en meget glemsom gutt og man vet aldri hvor, når og hva han glemmer. En gang glemte han gitaren og måtte dermed spille på en ordentlig bass! Resten av bandet var veldig fornøyde med det men Hong var ikke særlig fornøyd. Hong prøver nå iherdig å huske gitaren fremover.
Jørg Fei Lee sliter med å gjøre ting rett, rett og slett.
Kjartan Perfheim er opptatt av at alt skal gå perfekt og om det ikke blir perfekt så er det ingen som vet helt hva han kommer til å gjøre.

Bli med og få et innblikk i bandøvingen, se hvordan de utvikler seg og hvordan de kanskje klarer å løse hemningene sine!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trøndelag
  • Kunstnere/grupper: Studenter ved Nord Universitet
  • Produsent: Trøndelag fylkeskommune v/Kristin Løseth Waade
  • I samarbeid med: Nord Universitet
  • Idé/opplegg: Studenter i samarbeid med lærere og produsent

Om kunstner / utøver / gruppe

Studenter ved Nord Universitet

Publikumskommentarer