Tilbake

Slemme Lars og det følsomme bandet (Vrimmel studentkonsert)

SlemmeLars og det følsomme bandet:

Det er tid for den store audition-dagen som alle har ventet på! En opplevelse fylt med kjefting, gråt og svette. Hvem blir den heldige?... eller den uheldige?

Slemme-Lars sin absolutt store drøm er og bli sangstjerne. Med følelsene i spill har han en plan om å kapre det beste bandet i hele Ytre- Namdal! En stor audition skal holdes. Med en selvgod tamburin, likegyldig gitar, småfrekk kazoo, glad ukulele og nervøs djembe, skal de ulike karakterene kjempe om plassen i Lars sitt nye band.

En stor audition skal holdes. På et merkverdig vis skal han kapre det beste bandet som skal turnere verden rundt.

Lars har en sangfugl i magen og har blitt fryktet i mange år. Han fremstår som bygdas verste bølle, og folk som vet hvem han er, vil trolig kategorisere han som en slemming. De fleste skjønner ikke hvorfor Lars er så slem, men kan det være en grunn? Er han usikker? Er han redd?

Siden Lars ikke har noen venner eller instrumentkunnskaper har han aldri turt å prøve seg som sanger, og musikkbransjen er visst ganske tøff.

En dag fikk han en idé, hans aller siste sjanse. Han har flyttet til et nytt sted for å holde audition, hvordan vil dette gå?

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trøndelag
  • Kunstnere/grupper: Nord studenter
  • Produsent: Trøndelagfylkeskommune v/Kristin Løseth Waade i samarbeid med Nord Universitet
  • I samarbeid med: Nord Universitet
  • Idé/opplegg: Studenter i samarbeid med lærere og produsent

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer