Tilbake

Lag ditt eget ordførerkjede

Dj Kjuke er utrolig opptatt av at ordførere kommer på kunst-eventene hun lager, slik at hun får gitt ordføreren ett eget ordførerkjede! Hva er grunnen til dette? Hva jobber egentlig en ordfører med? Hvem kan bli ordfører? Bli med Dj Kjuke og lag ditt eget ordførerkjede.

Dette er et verksted der elevene lager egne ordførerkjeder. Silje har en kort introduksjon. Så lager elevene tegninger som skal representere stedet de kommer og hva de syntes er viktig. V.h.a. lamineringsmaskin blir dette til ordførerkjeder, men det er lov å bruke det man finner.

Elevene trenger saks, lim, tusj, om mulig kopimaskin, gule lapper, strips, binders o.l.

Som kunstner arbeider Silje Eugenie Strande Øktner i hovedsak med performance og events, installasjon, tegning og langvarie prosjekter med små inngrep i lokalmiljøer eller natur. Hun er også aktiv politiker og sitter i kommunestyret i Sør-Odal i sin tredje periode.

Silje sier: Jeg er opptatt av lokalmiljø og kommunikasjon og hvordan vi som mennesker betrakter og oppfatter hverandre. Hele verden er bygd opp av små steder - steder som alle er lokale og kjente for dem som bor akkurat der. I prosjektene mine inviterer jeg andre inn. For eksempel lag, foreninger, elever, ordførere ... Jeg vil ha deres ønsker og tolkninger. Jeg prøver å finne ut om det er overlappinger mellom den etablerte offentligheten og det intuitive, plutselige og udefinerte. Hvordan påvirker disse tingene hverandre?

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trøndelag
  • Kunstnere/grupper: Silje Eugenie Strande Øktner
  • Idé/opplegg: Silje Eugenie Strande Øktner

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer