Tilbake
Samlaget
Foto: Tove K. Breistein

Dyras beste sjekketriks

Det er ikke alltid lett å skaffe seg en kjæreste, og hvordan i all verden skal man egentlig gå fram for å sjekke og flørte? Kanskje vi kan få noen tips fra de som er skikkelig gode på det, og som ikke blir flaue en gang; nemlig dyra! Visste du at mohairgeita sitt beste sjekketriks er å tisse seg selv i fjeset? At edderkopper sjarmerer damene med musikk og heftige rytmer? Eller at pingviner frir med småstein? Malin Hellebø, kjent fra Dyrevenn på NRK Super, og illustratør og forfatter Camilla Kuhn har laget en bok om det hele, og nå kommer Malin for å fortelle, lese og kanskje til og med synge litt om de spennende og rare metodene dyr har for å finne seg en make.

Kanskje finnes det noen triks vi mennesker kan bruke også? Og ikke minst; triks vi mennesker kanskje helst bør la være å bruke. 

Forestillingen og boka kan være fine utgangspunkt for samtaler med elevene om hva sjekking, paring, flørting og tiltrekning er, og temaene berøres på en morsom og likefrem måte.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trøndelag
  • Kunstnere/grupper: Malin Hellebø

Om kunstner / utøver / gruppe

Malin Hellebø (f. 1989) er fra Lærdal og bor i Oslo. Hun er utdannet lærer, men har de siste årene blitt kjent som programleder for Dyrevenn på NRK Super. «Dyras beste sjekketriks» er hennes debutbok. 

Publikumskommentarer