Tilbake
Arne Hauge

Balkan Brasserie

Det koker på Brass-kjøkkenet!
Dagens meny er langkokt trompet med trommetrioler og rødløksmarinerte pølsehorn, dampet i en trekkspillsydende magedans med hylende grevling-sousafon. For en appetittvekkende musikk! Hva er det beste en pølsehornspiller liker å spise? Når legger egentlig trekkspillere seg? Og går det an å tygge tyggegummi og synge veldig fort samtidig?
På Brass-kjøkkenet har det sydet og ulmet over lengre tid og snart sprekker hemmeligheten i stortromma, men før det skjer rekker vi en tur til Hellas. Der kjenner vi magene rumle av grevlingsult og magedans. En magisk vuggesang får de voksne til å sovne, noe helt annet skjer med barna. Godt de voksne sover!
Møt opp på Brass-kjøkkenet når musikalske retter serveres og hemmeligheter sprekker.Brasseriet med utgangspunkt i balkansk brass-tradisjon, populært kalt Truba (trumpet) spiller vi melodier både fra romani-kulturen spesielt, men også trad. melodier fra hele det utvidete Balkan. 


Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trøndelag
  • Produsent: Trøndelag fylkeskommune v/ Kristin Løseth Waade
  • Idé/opplegg: Musikerne i samarbeid med produsent

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer

Superduperbra. Artig å være med. Artig å høre om flere kulturer enn bare norsk. Flink. Bra spilt. Verdens beste noen har hørt. En trilliard stjerner. Publisert av: Bangsund (klasse - Bangsund skole) – 1.11.2019 14:16
super duper bra :) Publisert av: Sjasmin (klasse - Bangsund skole) – 1.11.2019 15:00
Det var gøyPublisert av: Leah (klasse - Bangsund) – 1.11.2019 20:53